Δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη βρίσκεται και φέτος ο Δήμος Κηφισιάς με τις κοινωνικές δομές του. Στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας ετοιμάζει πακέτα με όλα τα αγαθά που χρειάζεται μία οικογένεια για να περάσει όμορφα τις μέρες των εορτών.

Η διανομή αφορά 500 οικογένειες του Δήμου Κηφισιάς που είναι ενταγμένοι στις δομές των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Τα προϊόντα έχουν συγκεντρωθεί χάρη στις προσφορές των χορηγών των δομών, αλλά και πολιτών & μαθητών και θα μοιραστούν σε όλους τους δικαιούχους- ωφελούμενους την Τετάρτη 21/12, την Πέμπτη 22/12 και την Παρασκευή 23/12 .

Την Παρασκευή 23/12 θα δοθούν τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή η οποία συντονίζει και εργάζεται καθημερινώς με υπαλλήλους του Δήμου έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα. Επίσης ευχαριστεί ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις που σταθερά συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή με τις δωρεές τους καθώς και τους μαθητές όλων των βαθμίδων που βοήθησαν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα σχολεία τους.

Τέλος, η δημοτική αρχή εύχεται «καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους».