«Γιορτή υιοθεσίας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 15:00 στο Άλσος Κηφισιάς (πλατεία Πλατάνου). Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγίου Στεφάνου Αττικής και η Επιτροπή Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς  με την υποστήριξη της Libeto.gr.

Οι διοργανωτές αναφέρουν σχετικά: «Σας περιμένουμε να γνωρίσετε εκπληκτικά αδέσποτα κατοικίδια ζώα και αν είσαστε έτοιμοι, μπορεί και να συναντήσετε το κατάλληλο κατοικίδιο για εσάς, όπου θα γίνει το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε υπέροχα κατοικίδια ζώα που στάθηκαν άτυχα μέχρι τώρα και εγκαταλείφθηκαν, κουτάβια, σκύλους, γάτες μικρά και μεγάλα σε ηλικία».

Πρόγραμμα:

  • 12:00 Καλωσόρισμα και λίγα λόγια από τους εκπροσώπους των φιλοζωικών ομάδων.
  • 12:30 Παρουσίαση των αδέσποτων προς υιοθεσία. Θα αναλυθεί τον χαρακτήρα τους, θα γίνει επίδειξη πως να επικοινωνείτε μαζί τους και πως να αναγνωρίζετε την διάθεσή τους, μέσα από την γλώσσα του σώματός τους. (Με την εκπαιδεύτρια Σωτηρία Κυριαζή).
  • 01:00 Η εκπαιδεύτρια κ. Σωτηρία Κυριαζή θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για τις πρώτες μέρες αλλά και για την ανατροφή τους γενικότερα.
  • 01:30 Συνέχεια παρουσίασης των αδέσποτων προς υιοθεσία
  • 02:00 Παιχνίδι για όλες τις ηλικίες – Παίζετε και κερδίζετε για τα αδέσποτα
  • 02:30 Συνέχεια παρουσίασης των αδέσποτων προς υιοθεσία

Για κάθε υιοθεσία η Libeto.gr θα προσφέρει δύο δωρεάν εκπαιδευτικές συνεδρίες και το Pet Spot AgStefanos θα προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια.